Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra torc.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og torc.dk.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra torc.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark indenfor Danmarks grænser. Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage, afhængigt af Post Danmark. Der tages forebehold for forsinkelser pga. Post Danmark eller tredjeparter som der er udenfor torc.dk´s kontrol.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i torc.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra torc.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til torc.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, torc.dk har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB. Alle priser på web-adressen http://www.torc.dk - er inkl. moms medmindre andet er angivet.

Fortrydelseret
Du har fuld retturret. Skulle du fortryde købet, har du 14 dage til medele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den. Du skal selv betale fragten for varer der returneres.

Du kan fortryde købet, selvom varen er blevet brugt. Varen er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.